Памукот на англиски

Превод: памукот, Речник: македонски » англиски

cotton
памукот на англиски

Дополнителни преводи: памукот

cotton, the cotton, cotton has, cotton prizes

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

меурот на англиски - bubble, the bubble, bladder, a bubble, bubble of
падот на англиски - fall, collapse, the fall, padoa, decline, tumble, spill
палатата на англиски - palace, court, chamber, the palace, nao, castle
панкреас на англиски - pancreas, pancreatic, the pancreas, pancreatic cancer
папа на англиски - pope, pontiff, the pope, a pope

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Памукот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: cotton, cotton, the cotton, cotton has, cotton prizes