Излезот на англиски

Превод: излезот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
issue, outlet, exit, output, the output, way out
Излезот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: излезот

излезот речник на јазици англиски, излезот на англиски

Преводи

  • избори на англиски - election, elections, choices, vote
  • изворот на англиски - origin, source, beginning, root, the source, spring, sources, ...
  • илузија на англиски - trick, magic, illusion, an illusion, mirage, illusions, the illusion
  • имe на англиски - name, notated, mark up, notated by, cent mark, is notated
Зборови по случаен избор
Излезот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: issue, outlet, exit, output, the output, way out