Излезот на романски

Превод: излезот, Речник: македонски » романски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
романски
Преводи:
consecinţă, problemă, ieșire, de ieșire, ieșirea, iesire, exit
Излезот на романски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: излезот

излезот речник на јазици романски, излезот на романски

Преводи

  • избори на романски - alegere, alegerilor, alegeri, electorale, electoral
  • изворот на романски - autor, început, origine, cauză, strămoş, sursă, sursa, ...
  • илузија на романски - iluzie, înşela, renghi, magie, magic, iluzia, iluzii, ...
  • имe на романски - cita, denumi, nume, notate, notated, sub astfel
Зборови по случаен избор
Излезот на романски - Речник: македонски » романски
Преводи: consecinţă, problemă, ieșire, de ieșire, ieșirea, iesire, exit