Излезот на белоруски

Превод: излезот, Речник: македонски » белоруски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
белоруски
Преводи:
выхад, выйсце, вынахад
Излезот на белоруски
Други јазици

Поврзани зборови: излезот

излезот речник на јазици белоруски, излезот на белоруски

Преводи

  • избори на белоруски - выбары, Жнівень
  • изворот на белоруски - корань, крыніца, крыніцу
  • илузија на белоруски - ілюзія
  • имe на белоруски - клiкаць, камбінацыі, бінацыі, спалучэння
Зборови по случаен избор
Излезот на белоруски - Речник: македонски » белоруски
Преводи: выхад, выйсце, вынахад