Империјализам на англиски

Превод: империјализам, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
imperialism, imperialism is
Империјализам на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Синоними & Преводи: империјализам

imperialism
  • империјализам

Поврзани зборови: империјализам

културен империјализам, империјализам речник на јазици англиски, империјализам на англиски

Преводи

  • илузија на англиски - trick, magic, illusion, an illusion, mirage, illusions, the illusion
  • имe на англиски - name, notated, mark up, notated by, cent mark, is notated
  • индиум на англиски - in, indium, as indium, such as indium
  • индијана на англиски - in, Indiana, Ind, of Indiana, the Indiana
Зборови по случаен избор
Империјализам на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: imperialism, imperialism is