Паша на англиски

Превод: паша, Речник: македонски » англиски

pasha
паша на англиски

Дополнителни преводи

grazing, pasture, pasha, pasturage, pasturing

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

паша речник на јазици англиски, паша цветомузыка, паша фейсконтроль, паша воля, паша 183, паша артемьев, паша на англиски

Преводи

болеста на англиски - disease, illness, the disease, the illness, alzheimer, malady, sickness
патлиџанот на англиски - tomato
патувањето на англиски - trip, travel, journey, the journey, traveling
пајакот на англиски - spider, the spider, a spider
пената на англиски - fluff, foam, bubbling, froth, the fluff

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Паша на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pasha, grazing, pasture, pasha, pasturage, pasturing