Клунот на англиски

Превод: клунот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
nib, beak, bill, arc, prow, the beak, nose, the nose
Клунот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: клунот

клунот речник на јазици англиски, клунот на англиски

Преводи

  • клима на англиски - climate, clime, air, Klima, climates, air conditioning
  • клинецот на англиски - nail, the nail
  • клуч на англиски - key, Key, wrench, the key, a key
  • книгата на англиски - book, ledger, the book, a book, his book
Зборови по случаен избор
Клунот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: nib, beak, bill, arc, prow, the beak, nose, the nose