Кранот на англиски

Превод: кранот, Речник: македонски » англиски

crane
кранот на англиски

Дополнителни преводи: кранот

crane, the crane

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: кранот

кранот речник на јазици англиски, кранот иштальмут, кранот пенсия, кранот нееманут, кранот на англиски

Преводи

кралицата на англиски - queen, the queen
кралот на англиски - king, the king
краставицата на англиски - cucumber, cucumbers, the cucumber, a cucumber
крв на англиски - blood, the blood, of blood, a blood
сомневањето на англиски - suspicion, doubt, the suspicion, suspicions, doubts, dubiety, incertitude

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кранот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: crane, crane, the crane