Ловот на англиски

Превод: ловот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
hunting, hunt, catch, hunts, the hunt
Ловот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: ловот

ловот во македонија, ловот речник на јазици англиски, ловот на англиски

Преводи

  • лицитацијата на англиски - auction, the auction, auction the, the public bidding procedure, public bidding procedure
  • лишаи на англиски - lichen, deprivation, bereave, divestment, lichens
  • лозјето на англиски - vineyard, vines, the vineyard, the vines, vine
  • локомотива на англиски - engine, locomotive, locomotives, a locomotive, the locomotive, locomotives of
Зборови по случаен избор
Ловот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: hunting, hunt, catch, hunts, the hunt