Фазанот на англиски

Превод: фазанот, Речник: македонски » англиски

pheasant
фазанот на англиски

Дополнителни преводи

pheasants

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

млеко на англиски - milk, dairy, of milk, the milk, milky
утрото на англиски - morning, the morning, dawn, the dawn, forenoon, morn
училиштето на англиски - school, the school
факт на англиски - fact, a fact, the fact, event
фашизам на англиски - fascism, fascist, of fascism

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Фазанот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pheasant, pheasants