Мирот на англиски

Превод: мирот, Речник: македонски » англиски

peace
мирот на англиски

Дополнителни преводи

chrism, MIRO, Miron, Mirona, gateway to the Rhodopes

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

мирот речник на јазици англиски, мирот и јас, мирот во македонија, мирот е скапоцена работа, за мирот, мирот во светот, мирот на англиски

Преводи

крв на англиски - blood, the blood, of blood, a blood
министерот на англиски - minister, the minister, by the minister
мирисот на англиски - smell, odor, scent, fragrance, the smell, odour, aroma
митови на англиски - myths, myth, mitovi, mitov, the myths
митологија на англиски - mythology, mythology of

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Мирот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: peace, chrism, MIRO, Miron, Mirona, gateway to the Rhodopes