Страницата на англиски

Превод: страницата, Речник: македонски » англиски

page
страницата на англиски

Дополнителни преводи: страницата

page, site, website, the site, the page

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: страницата

страницата речник на јазици англиски, страницата на станимир радев, страницата на една жена, страницата на интерпол, страницата не е намерена, страницата на нап, страницата на англиски

Преводи

емоција на англиски - emotion, emotions, an emotion, the emotion
стих на англиски - verse, line, v, scripture, niv, rhyme
стомакот на англиски - stomach, belly, abdomen, gut, the stomach
страста на англиски - passion, lust, the passion, a passion, the lust
стратосфера на англиски - stratosphere, stratosphere a, stratospheric

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Страницата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: page, page, site, website, the site, the page