Население на англиски

Превод: население, Речник: македонски » англиски

population
население на англиски

Дополнителни преводи: население

population, people, populations, a population, the population

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: население

population
  • население

Поврзани зборови: население

население речник на јазици англиски, население германии, население сша, население казахстана, население земли, население крыма, население на англиски

Преводи

надреализам на англиски - surrealism, surreal, for surrealism, surrealism has
наковалната на англиски - anvil, anvils, the anvil, clips, anvils one
насилството на англиски - violence, the violence, oppression, force
наследникот на англиски - successor, heir, the successor, a successor, the heir, inheritor
пената на англиски - fluff, foam, bubbling, froth, the fluff

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Население на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: population, population, people, populations, a population, the population