Опашката на англиски

Превод: опашката, Речник: македонски » англиски

tail
опашката на англиски

Дополнителни преводи: опашката

tail, queue, the tail, the queue, its tail

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: опашката

опашката речник на јазици англиски, опашката на петела банкя, опашката на тигъра филм, опашката на дявола, опашката на петела, опашката на кучето, опашката на англиски

Преводи

маглата на англиски - fog, mist, the fog, the mist, maglaj, murk
онтогенеза на англиски - ontogeny, ontogenesis, development, maturation, growth
опасноста на англиски - danger, threat, hazard, dangers, hazards
опера на англиски - opera, opera house, the opera, cocky, an opera
оперета на англиски - operetta, musical, musical comedy, opereta, operettas

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Опашката на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: tail, tail, queue, the tail, the queue, its tail