Општеството на англиски

Превод: општеството, Речник: македонски » англиски

fellowship, companionship, company, society
општеството на англиски

Дополнителни преводи: општеството

society, the society, social, a society

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: општеството

општеството речник на јазици англиски, општеството во македонија, општеството во клетници, општеството во 19 век, општеството низ историјата, општеството во текот на историјата, општеството на англиски

Преводи

опера на англиски - opera, opera house, the opera, cocky, an opera
оперета на англиски - operetta, musical, musical comedy, opereta, operettas
општина на англиски - municipality, the municipality, municipalities, municipality of, the municipality of
орање на англиски - plowing, ploughing, plow, tillage, tilling, orange
челикот на англиски - steel, steel prices, the steel, a steel, sheet steel

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Општеството на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: fellowship, companionship, company, society, society, the society, social, a society