Падот на англиски

Превод: падот, Речник: македонски » англиски

fall, tumble, spill
падот на англиски

Дополнителни преводи: падот

fall, collapse, the fall, Padoa, decline

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: падот

падот речник на јазици англиски, падот на константинопол, падот на византија, падот на берлинскиот зид, падот на слободан милошевиќ, падот на масада, падот на англиски

Преводи

павиљонот на англиски - pavilion
падобранот на англиски - parachute, a parachute, whose parachute, chute
палатата на англиски - palace, court, chamber, the palace, nao, castle
памукот на англиски - cotton, the cotton, cotton has, cotton prizes
целулоза на англиски - cellulose, pulp, celluloses

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Падот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: fall, tumble, spill, fall, collapse, the fall, Padoa, decline