Песокот на англиски

Превод: песокот, Речник: македонски » англиски

sand
песокот на англиски

Дополнителни преводи

sand, sandbox, the sand, the sandbox, sands

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

песокот речник на јазици англиски, мультик песокот, песокот на времето, песокот на англиски

Преводи

пепелник на англиски - ashtray, an ashtray, sht ray, ash stand, ash bin
периметар на англиски - perimeter, circumference, a perimeter, perimeter of, the perimeter
петел на англиски - cock, rooster, the cock, a rooster
печатот на англиски - press, release, press release, the press, news, seal
ружата на англиски - hollyhock, ruzha, marshmallow, rose, ruja

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Песокот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: sand, sand, sandbox, the sand, the sandbox, sands