Детето на англиски

Превод: детето, Речник: македонски » англиски

kid, child
детето на англиски

Дополнителни преводи: детето

child, children, the child, a child

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: детето

детето речник на јазици англиски, детето на 4 години, детето овен, детето на азис, детето на 3 години, детето скорпион, детето на англиски

Преводи

демократија на англиски - democracy
ден на англиски - day, den, per day, the day
дефиниција на англиски - definition, template, the definition, definition of, a definition
деценијата на англиски - decade, the decade, decenija, a decade
ситото на англиски - sieve, screen, the sieve, the screen, mesh

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Детето на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: kid, child, child, children, the child, a child