Поразот на англиски

Превод: поразот, Речник: македонски » англиски

licking, defeat
поразот на англиски

Дополнителни преводи

defeat, loss, losing, baffle, the defeat

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

асимптота на англиски - asymptote, assymptote, asymptote of, cubic curve, an asymptote
политика на англиски - policy, politics, policies, a policy
полуостров на англиски - peninsula, the peninsula, a peninsula, peninsula of, peninsular
портокалот на англиски - orange, oranges, the orange, an orange
посетата на англиски - visit, trip, visiting, the visit, a visit

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Поразот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: licking, defeat, defeat, loss, losing, baffle, the defeat