Ременот на англиски

Превод: ременот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
belt, belts, strap, the belt
Ременот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: ременот

ременот речник на јазици англиски, ременот на англиски

Преводи

  • растенија на англиски - flora, plant, plants, crops, of plants, the plants
  • река на англиски - river, the river, reka, a river, Danube
  • ренесанса на англиски - renaissance, renascence, the Renaissance, a renaissance
  • република на англиски - commonwealth, republic, democracy, Republic of, the Republic, the Republic of, Czech
Зборови по случаен избор
Ременот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: belt, belts, strap, the belt