Сонцогледот на англиски

Превод: сонцогледот, Речник: македонски » англиски

sunflower, helianthus
сонцогледот на англиски

Дополнителни преводи

soncogledot

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

имe на англиски - notated, mark up, notated by, cent mark, is notated, name
сонот на англиски - dream, the dream, sleep, dreams, sono
сонце на англиски - sun, sunshine, the sun, sunlight
соседот на англиски - neighbor, neighbors, the neighbor, a neighbor, your neighbor, neighbour
социјализам на англиски - socialism, socialist, of socialism

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Сонцогледот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: sunflower, helianthus, soncogledot