Свилата на англиски

Превод: свилата, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
silk, silk Road, the silk, silks, the silks
Свилата на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: свилата

свилата речник на јазици англиски, свилата на англиски

Преводи

  • сведокот на англиски - witness, informant, the witness, witnesses, a witness
  • светлина на англиски - light, glow, the light, beam, a light
  • сводот на англиски - vault, arch, firmament, the arch, the vault
  • секира на англиски - axe, ax, cleaver, sax, an ax, the ax
Зборови по случаен избор
Свилата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: silk, silk Road, the silk, silks, the silks