Судијата на англиски

Превод: судијата, Речник: македонски » англиски

judge, justice
судијата на англиски

Дополнителни преводи: судијата

judge, the judge, magistrate, a judge, referee

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: судијата

судијата речник на јазици англиски, судијата се избира, судијата на исус, судијата на англиски

Преводи

солзата на англиски - tear, tears, the tear, the tears, your tear, teardrop
стурецот на англиски - sturecot, cicada
судбината на англиски - fate, destiny, the fate, fate of, the destiny
судот на англиски - court, the court, judgment, sudo, a court, judicature, tribunal
сукњата на англиски - suknjata, skirt

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Судијата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: judge, justice, judge, the judge, magistrate, a judge, referee