Јаглен на англиски

Превод: јаглен, Речник: македонски » англиски

coal
јаглен на англиски

Дополнителни преводи: јаглен

coal, charcoal, carbon, of coal, the coal

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: јаглен

coal
  • јаглен

Поврзани зборови: јаглен

јаглен речник на јазици англиски, активен јаглен, јаглен за огрев, јаглен таблети, медицински јаглен, јаглен во рм, јаглен на англиски

Преводи

образот на англиски - cultured, literate, accomplished, cultivated, educate, cheek
јавачот на англиски - rider, the rider, horseman, equestrian
јаглеводород на англиски - hydrocarbon, hydrocarbons, the hydrocarbon, a hydrocarbon
јаглерод на англиски - carbon, carbon footprint, the carbon, a carbon
јагнето на англиски - lamb, the lamb, lamb of

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јаглен на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: coal, coal, charcoal, carbon, of coal, the coal