Јадрото на англиски

Превод: јадрото, Речник: македонски » англиски

core
јадрото на англиски

Дополнителни преводи

core, kernel, nucleus, the core, the nucleus

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

јадрото речник на јазици англиски, јадрото на атомот, јадрото на сонцето, јадрото на англиски

Преводи

митови на англиски - myths, myth, mitovi, mitov, the myths
јагодата на англиски - strawberry, the strawberry
јадренце на англиски - nucleoli, nucleolus
јажето на англиски - rope, the rope, string, a rope
јазик на англиски - language, tongue, languages, a language, lingua, clapper

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јадрото на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: core, core, kernel, nucleus, the core, the nucleus