Јадрото на белоруски

Превод: јадрото, Речник: македонски » белоруски

сэрца
јадрото на белоруски

Дополнителни преводи

ядро

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

јадрото речник на јазици белоруски, јадрото на атомот, јадрото на сонцето, јадрото на белоруски

Преводи

ким на белоруски - кім, роткім
јагодата на белоруски - клубніцы, трускаўка
јадренце на белоруски - ядзеркі
јажето на белоруски - вяроўка, вяроука
јазик на белоруски - мова, мову, язык

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јадрото на белоруски - Речник: македонски » белоруски
Преводи: сэрца, ядро