Јоносфера на англиски

Превод: јоносфера, Речник: македонски » англиски

ionosphere
јоносфера на англиски

Дополнителни преводи

ionosphere, the ionosphere

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

јоносфера речник на јазици англиски, јоносфера википедија, јоносфера на англиски

Преводи

астрофизика на англиски - astrophysics, astrophysical, astrophysicist
јачменот на англиски - barley, the barley, by barley
јајцето на англиски - egg, the egg, eggs, an egg, ova
јунакот на англиски - hero, the hero, a hero, hero of
јуриспруденција на англиски - jurisprudence, the jurisprudence, law

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јоносфера на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ionosphere, ionosphere, the ionosphere