Рак на бугарски

Превод: рак, Речник: македонски » бугарски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
бугарски
Преводи:
рак, раци, рака, на рак
Рак на бугарски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: рак

рак мозга, рак гороскоп, рак легких, рак желудка, рак кишечника, рак речник на јазици бугарски, рак на бугарски

Преводи

  • разбојот на бугарски - стан, стана, тъкачен стан
  • развојот на бугарски - развитие, еволюция, експлоатация, развитието, разработването, на развитието, за развитие
  • ракавицата на бугарски - ръкавицата, ръкавица
  • раката на бугарски - кулак, лапа, ръката, ръка, ръката си, страна
Зборови по случаен избор
Рак на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: рак, раци, рака, на рак