Рак на словачки

Превод: рак, Речник: македонски » словачки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
словачки
Преводи:
rakovina, rakoviny, rakovinu, karcinóm
Рак на словачки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: рак

рак мозга, рак гороскоп, рак легких, рак желудка, рак кишечника, рак речник на јазици словачки, рак на словачки

Преводи

  • разбојот на словачки - stav, tkáčsky, tkáčske
  • развојот на словачки - zlepšenie, vývoj, rozvoj, vývojový, rozvoja, rozvoju
  • ракавицата на словачки - rukavice, rukavica
  • раката на словачки - ruka, dlaň, tlapa, ruční, ručné, ručný, ručná, ...
Зборови по случаен избор
Рак на словачки - Речник: македонски » словачки
Преводи: rakovina, rakoviny, rakovinu, karcinóm