Рак на италијански

Превод: рак, Речник: македонски » италијански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
италијански
Преводи:
cancro, il cancro, tumore, cancro al, del cancro
Рак на италијански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: рак

рак мозга, рак гороскоп, рак легких, рак желудка, рак кишечника, рак речник на јазици италијански, рак на италијански

Преводи

  • разбојот на италијански - telaio, incombere, loom, profilarsi, incombono
  • развојот на италијански - sviluppo, evoluzione, crescita, svolgimento, lo sviluppo, di sviluppo, allo sviluppo, ...
  • ракавицата на италијански - guanto, guanti, guanto di, portaoggetti, dei guanti
  • раката на италијански - mano, zampa, parte, a mano, lato, la mano
Зборови по случаен избор
Рак на италијански - Речник: македонски » италијански
Преводи: cancro, il cancro, tumore, cancro al, del cancro