Стакло на бугарски

Превод: стакло, Речник: македонски » бугарски

стъкло, стекло
стакло на бугарски

Дополнителни преводи: стакло

стъкло, стъклени, стъклото, стъклена

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: стакло

стакло речник на јазици бугарски, стакло и керамика, рециклирање стакло, стакло во боја, термопан стакло, стакло скопје, стакло на бугарски

Преводи

архипелаг на бугарски - архипелага, архипелага на, архипелаг
срп на бугарски - сърп, сърпа, сърповидно
срце на бугарски - сърце, сърцето, си, ми, сърцето си, помпа
станицата на бугарски - гарата, станцията, станция, гара
стварност на бугарски - реалност, действителност, действителность, глобален, вселена, мир, общественост, глобална, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Стакло на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: стъкло, стекло, стъкло, стъклени, стъклото, стъклена