Геологија на италијански

Превод: геологија, Речник: македонски » италијански

geologo
геологија на италијански

Дополнителни преводи

geologia, la geologia, geologico, Geology, geologica

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

геологија речник на јазици италијански, општа геологија, инжинерска геологија, инженерска геологија, геологија скопје, геологија на македонија, геологија на италијански

Преводи

генитив на италијански - genitivo, genitiva, il genitivo, genitive
географија на италијански - geografia, la geografia, geografica, geography, di geografia
геометрија на италијански - geometria, la geometria, geometrie, della geometria, geometria del
гига на италијански - giga, di giga
спанаќот на италијански - spinaci, di spinaci, gli spinaci, spinacio, spinach

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Геологија на италијански - Речник: македонски » италијански
Преводи: geologo, geologia, la geologia, geologico, Geology, geologica