Деценијата на италијански

Превод: деценијата, Речник: македонски » италијански

decade
деценијата на италијански

Дополнителни преводи

decennio, decade, dieci anni, dieci

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

биосфера на италијански - biosfera, della biosfera, la biosfera, di biosfera
детето на италијански - bambino, figlio, bambina, bambino di, bambino di età
дефиниција на италијански - definizione, definizioni, definition
дециметар на италијански - decimetro, decimetri, decimeter, decimetrica, decimetriche
диктатура на италијански - dittatura, la dittatura, dittatura di, dittatura del, dittature

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Деценијата на италијански - Речник: македонски » италијански
Преводи: decade, decennio, decade, dieci anni, dieci