Воздухот на литвански

Превод: воздухот, Речник: македонски » литвански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
литвански
Преводи:
oras, melodija, arija, vėjelis, atmosfera, oro, pneumatinė
Воздухот на литвански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: воздухот

воздухот во скопје, воздухот како животна средина, воздухот во скопје загаден, воздухот речник на јазици литвански, воздухот на литвански

Преводи

  • влезот на литвански - vestibiulis, įėjimas, įėjimo, entrance, įėjimas skirtas, lauko
  • вода на литвански - šlapimas, vanduo, vandens, vandenį, vandenyje, vandeniu
  • волкот на литвански - vilkas, Wolf, vilkų, vilko, vilkai
  • волната на литвански - vilna, vilnos, vata, vatos, wool
Зборови по случаен избор
Воздухот на литвански - Речник: македонски » литвански
Преводи: oras, melodija, arija, vėjelis, atmosfera, oro, pneumatinė