Земјоделство на норвешки

Превод: земјоделство, Речник: македонски » норвешки

jordbruk, landbruk
земјоделство на норвешки

Дополнителни преводи

Landbruk, jordbruk, jordbruket, landbruket, landbruks

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

земјоделство речник на јазици норвешки, земјоделство википедија, земјоделство во тетово, земјоделство во македонија, земјоделство во сад, земјоделство во република македонија, земјоделство на норвешки

Преводи

алкохол на норвешки - alkohol, alkoholen, av alkohol, alkoholer
земја на норвешки - land, landet, landets, country, kule, ball, globus, jord
земјата на норвешки - land, landet, landets, country, grunn, jord, terreng, gulv, ...
земјотресот на норвешки - jordskjelv, jordskjelvet, jordskjelvet i
зигот на норвешки - zygote, zygoten, befruktet eggcelle

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Земјоделство на норвешки - Речник: македонски » норвешки
Преводи: jordbruk, landbruk, Landbruk, jordbruk, jordbruket, landbruket, landbruks