Шишето на португалски

Превод: шишето, Речник: македонски » португалски

engarrafar, garrafa, frasco
шишето на португалски

Дополнителни преводи

garrafa, frasco, garrafa de, garrafas, frasco de

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

шишето речник на јазици португалски, шишето пайнер, сашо шишето, завърти шишето, ах шишето, шишето велико търново, шишето на португалски

Преводи

артилерија на португалски - artilharia, de artilharia, artillery, da artilharia, a artilharia
шеќер на португалски - açúcar, de açúcar, o açúcar, do açúcar, açúcar no, sufocar
шифрата на португалски - código, código de, de código, o código, códigos
шкрилец на португалски - ardósia, lousa, slate, de ardósia, da ardósia
шовинизам на португалски - chauvinismo, o chauvinismo, machismo, chovinismo, nacionalismo

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Шишето на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: engarrafar, garrafa, frasco, garrafa, frasco, garrafa de, garrafas, frasco de