Дарот на шведски

Превод: дарот, Речник: македонски » шведски

gåva, skänk, present, fallenhet
дарот на шведски

Дополнителни преводи

present, Gåva, gåvan, gåva

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

атом на шведски - atom, atomen
гушката на шведски - kram, hug, krama, kramen, gås
дабот на шведски - ek, oak, eken, i oak, oaken, dagg
датумот на шведски - datum, dag, dagen, datumet, dadel, träff, tidpunkt, datera, ...
дајре на шведски - tamburin, tamburinen, tambourine, puka, pukor

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дарот на шведски - Речник: македонски » шведски
Преводи: gåva, skänk, present, fallenhet, present, Gåva, gåvan, gåva