Анатомија на шпански

Превод: анатомија, Речник: македонски » шпански

anatomía
анатомија на шпански

Дополнителни преводи: анатомија

anatomía, la anatomía, anatomía de, anatomía del, de anatomía

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: анатомија

анатомија речник на јазици шпански, анатомија на лист, анатомија злочина, анатомија на глава, анатомија на рака, анатомија на човеково тело, анатомија на шпански

Преводи

анархизам на шпански - anarquismo, el anarquismo, del anarquismo, anarchism, anarquista
анархија на шпански - anarquía, anarchy, la anarquía, de la anarquía
ангелот на шпански - ángel, angel, del ángel, ángel de
анимизам на шпански - mandioca, yuca, de mandioca, la mandioca, la yuca, animismo
крилото на шпански - ala, del ala, ala de, ala del, el ala, aleta

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Анатомија на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: anatomía, anatomía, la anatomía, anatomía de, anatomía del, de anatomía