Ruaj në anglisht

Përkthim: ruaj, Fjalor: shqip » anglisht

keep, guard, protect
ruaj në anglisht

Përkthime shtesë: ruaj

save, preserve, keep, maintain, Remember

Fjalë të ngjashme

Gjuhë të tjera

Sinonime & Përkthime: ruaj

save
 • ruaj
 • mbroj
 • shpëtoj
 • mbaj
 • kursej
 • mënjanoj

maintain
 • mbaj
 • mbaj në këmbë
 • mbaj financiarisht
 • ruaj
 • mbroj
 • pohoj

preserve
 • ruaj
 • mbroj
 • mbaj
 • konservoj
 • shpëtoj

keep
 • mbaj
 • vazhdoj
 • ruaj
 • respektoj
 • mbahem
 • ruhem

retain
 • mbaj
 • ruaj
 • kujtoj

guard
 • mbroj
 • bëj rojë
 • ruaj
 • kam në kujdes
 • kontrolloj
 • frenoj

safeguard
 • mbroj nga
 • ruaj

protect
 • mbroj
 • përkrah
 • ruaj
 • favorizoj

conserve
 • konservoj
 • ruaj

hold
 • kap
 • zhvilloj
 • mendoj
 • besoj
 • kujtoj
 • ruaj

watch
 • mbikëqyr
 • shikoj
 • kontrolloj
 • vështroj
 • vëzhgoj
 • ruaj

enshrine
 • mbaj
 • ruaj

secure
 • fiksoj
 • shtie në dorë
 • mbyll mirë
 • siguroj
 • ruaj

bear
 • duroj
 • lind
 • jap
 • prodhoj
 • mbart
 • ruaj

shield
 • mbroj
 • ruaj

hug
 • cek
 • përqafoj
 • shtrëngoj
 • rri afër
 • ruaj
 • përkrah

police
 • mbaj nën kontroll
 • ruaj
 • patrulloj

spare
 • kursej
 • më vjen keq
 • ruaj
 • shpëtoj
 • përmbahem nga

reserve
 • rezervoj
 • kursej
 • ruaj
 • mbaj rezervë
 • merrem vesh
 • zë me kohë

ware
 • kujdesem
 • ruaj

put by
 • vë mënjanë
 • ruaj

watch over
 • ruaj
 • mbroj

cure
 • shëroj
 • mjekoj
 • konservoj
 • shërohem
 • ruaj

tend
 • drejtoj
 • prirem
 • ruaj
 • kujdesem për

Fjalë të ngjashme: ruaj

ruaj fjalor gjuhësor anglisht, ruaj bileten dhe fito, ruaj ami, ruaj dhe stilo, ruaj injection, ruaj significado, ruaj në anglisht

Përkthime

rrëzohem në anglisht - tumble, fall, pitch, slump, cant, stumble
rrëzohet në anglisht - lop, fall, collapse, falls
rubin në anglisht - ruby, emerald, turquoise, rubies
rëndë në anglisht - heavily, hard, heavy, serious, severe, grave
vreshtë në anglisht - vineyard, vine, grapevine, vineyards, a vineyard

Fjalë të rastësishme

Fjalë të rastësishme (shqip/anglisht)


Ruaj në anglisht - Fjalor: shqip » anglisht
Përkthime: keep, guard, protect, save, preserve, keep, maintain, Remember