Антилопа на латвийски език

Превод: антилопа, Речник: български » латвийски

Изходен език:
български
Целеви език:
латвийски
Преводи:
antilope, antilopju, antilopes, antelope
Антилопа на латвийски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: антилопа

антилопа дн, антилопа гну, антилопа кана, антилопа спрингбок, антилопа гарна, антилопа езиков речник латвийски, антилопа на латвийски език

Преводи

  • антенна на латвийски език - tausteklis, antena, antenas, antenu, antenna
  • антидот на латвийски език - pretlīdzeklis, pretinde, antidots, antidota, Antidote
  • антипатия на латвийски език - riebums, nepatika, nepatiku, vēlme izvairīties, izvairīšanās no, vēlme izvairīties no
  • антитеза на латвийски език - antitēze, pretstats, tiešs pretstats, antitēzi, pretstats tam
Случайни думи
Антилопа на латвийски език - Речник: български » латвийски
Преводи: antilope, antilopju, antilopes, antelope