Антилопа на литовски език

Превод: антилопа, Речник: български » литовски

Изходен език:
български
Целеви език:
литовски
Преводи:
antilopė, antilopių, antilopės, antelope, ANTILOPE
Антилопа на литовски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: антилопа

антилопа дн, антилопа гну, антилопа кана, антилопа спрингбок, антилопа гарна, антилопа езиков речник литовски, антилопа на литовски език

Преводи

  • антенна на литовски език - antena, antenos, anteną, antenna
  • антидот на литовски език - priešnuodis, priešnuodžio, Antidote, antidoto, antidotas
  • антипатия на литовски език - antipatija, nenoras, baimė, nenoras rizikuoti, antipatijos
  • антитеза на литовски език - antitezė, priešybė, priešingybė, priešprieša
Случайни думи
Антилопа на литовски език - Речник: български » литовски
Преводи: antilopė, antilopių, antilopės, antelope, ANTILOPE