Антилопа на словенски език

Превод: антилопа, Речник: български » словенски

Изходен език:
български
Целеви език:
словенски
Преводи:
antilopa, antilope, antelope
Антилопа на словенски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: антилопа

антилопа дн, антилопа гну, антилопа кана, антилопа спрингбок, антилопа гарна, антилопа езиков речник словенски, антилопа на словенски език

Преводи

  • антенна на словенски език - antena, antene, anteno, antenski
  • антидот на словенски език - Antidote, protistrup, protistrupa, antidota, antidot
  • антипатия на словенски език - odpor, averzija, nenaklonjenost, Strah pred, aversion
  • антитеза на словенски език - antiteza, nasprotje, antithesis, antitezo, pravo nasprotje
Случайни думи
Антилопа на словенски език - Речник: български » словенски
Преводи: antilopa, antilope, antelope