Антилопа на норвежки език

Превод: антилопа, Речник: български » норвежки

Изходен език:
български
Целеви език:
норвежки
Преводи:
antilope, Antelope, antiloper, antilopen
Антилопа на норвежки език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: антилопа

антилопа дн, антилопа гну, антилопа кана, антилопа спрингбок, антилопа гарна, антилопа езиков речник норвежки, антилопа на норвежки език

Преводи

  • антенна на норвежки език - antenne, antennen
  • антидот на норвежки език - motgift, Antidote, antidot, motgiften
  • антипатия на норвежки език - uvilje, antipati, motvilje, aversjon, aversjon mot, avsky
  • антитеза на норвежки език - motsetning, antitesen, antitese, motsetningen, motsatte, antithesis
Случайни думи
Антилопа на норвежки език - Речник: български » норвежки
Преводи: antilope, Antelope, antiloper, antilopen