Антилопа на словашки език

Превод: антилопа, Речник: български » словашки

Изходен език:
български
Целеви език:
словашки
Преводи:
antilopa
Антилопа на словашки език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: антилопа

антилопа дн, антилопа гну, антилопа кана, антилопа спрингбок, антилопа гарна, антилопа езиков речник словашки, антилопа на словашки език

Преводи

  • антенна на словашки език - tykadlo, anténa, antény
  • антидот на словашки език - protijed, protilátka, antidotum
  • антипатия на словашки език - odpor, antipatie, averzia, averzie, averziu, nechuť, averziou
  • антитеза на словашки език - protiklad, rozdiel, rozpor, protiklade, kontrast
Случайни думи
Антилопа на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: antilopa