Foot на македонски

Превод: foot, Речник: англиски » македонски

ногата, пешадија
foot на македонски

Поврзани зборови

Преводи

foolscap на македонски - foolscap
foolscaps на германски - narrenmützen
foot-bridge на македонски - шап, метарски, нога, лигавка, метри
foot-dragging на македонски - одолговлекувањето, одолговлекување, забавување

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Foot на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: ногата, пешадија