Визбата на шведски

Превод: визбата, Речник: македонски » шведски

källare
визбата на шведски

Дополнителни преводи: визбата

källare, källaren, källar, basal

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

вечерта на шведски - på kvällen, kvällen, lika, plan, än, även, kväll, jämn, ...
веѓата на шведски - panna, krön, ögonbryns, bryn, ögonbryn
вино на шведски - vin, vinet, svin, vin som, wine
виолина на шведски - violin, fiol, violiner, fiolen
исповед на шведски - confession, bekännelse, bikten, bekännelsen, bikt

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Визбата на шведски - Речник: македонски » шведски
Преводи: källare, källare, källaren, källar, basal