Магнезиум на англиски

Превод: магнезиум, Речник: македонски » англиски

magnesium
магнезиум на англиски

Дополнителни преводи

magnesium, of magnesium

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

магнезиум речник на јазици англиски, магнезиум сульфат, магнезия при беременности, магнезиум хлорид, магнезиум б6, магнезиум оксид, магнезиум на англиски

Преводи

магарето на англиски - donkey, the donkey, a donkey, ass, an ass
маглата на англиски - fog, mist, the fog, the mist, maglaj, murk
мажот на англиски - man, husband, men, the man, male
маргаритата на англиски - margaritas, margaritata, margaritas may, daisy
хартијата на англиски - paper, the paper

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Магнезиум на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: magnesium, magnesium, of magnesium