Симбиоза на словенечки

Превод: симбиоза, Речник: македонски » словенечки

simbioza, sožitje, simbiozo, simbioze, symbiosis
симбиоза на словенечки

Други јазици

Поврзани зборови

симбиоза речник на јазици словенечки, симбиоза тълковен речник, симбиоза определение, симбиоза значение, симбиоза википедија, симбиоза пример, симбиоза на словенечки

Преводи

безобразлук на словенечки - audacious, drzna, drzni, drzno, smion
силата на словенечки - trdnost, moč, jakost, moči, trdnosti, síla, energičnost
силувањето на словенечки - posilstvo, rape, posilstva, posilstvu, repica, unést, napadení, porušení, ...
симбол на словенечки - simbol, znak, simbola, simbolom
синот на словенечки - sin, sina, son, sinu, fant

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Симбиоза на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: simbioza, sožitje, simbiozo, simbioze, symbiosis