Теологија на англиски

Превод: теологија, Речник: македонски » англиски

divinity, theology
теологија на англиски

Дополнителни преводи

theology, theology to, of theology

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

теологија речник на јазици англиски, старозаветна теологија, теологија факултет, практична теологија, теологија иконе, теологија на англиски

Преводи

крзно на англиски - fur, coat, coats, furs, the fur, pelt
тенк на англиски - tank, tanks, a tank, tenk
теократија на англиски - theocracy, a theocracy, the theocracy
теорема на англиски - theorem, proposition, a theorem
теорија на англиски - theory, a theory, the theory

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Теологија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: divinity, theology, theology, theology to, of theology