Чумата на англиски

Превод: чумата, Речник: македонски » англиски

pest, pestilence, plague
чумата на англиски

Дополнителни преводи: чумата

plague, the plague, wench, pestilence, a plague

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: чумата

чумата речник на јазици англиски, чумата в европа, камю чума, чумата по българските земи, альбер камю чума, чумата в лондон, чумата на англиски

Преводи

дождот на англиски - rain, the rain
чешелот на англиски - comb, a comb, the comb, comb the, comb your
чинијата на англиски - plate, bowl, dish, the dish, the bowl
шанец на англиски - moat, a moat, fosse
шафранот на англиски - saffron, shafran, safflower, the saffron

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Чумата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pest, pestilence, plague, plague, the plague, wench, pestilence, a plague